عنوان: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سطح برگزاری: ملی
وب سایت: http://www.ifstacongress28.ir/fa/
ایمیل:…
تلفن دبیرخانه: ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۵۰
برگزارکننده / برگزارکنندگان: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری گروه صنعتی و پژوهشی زر
محل برگزاری: شرکت صنعتی زرماکارون ( جاده قدیم کرج – قزوین ، شهر چهار باغ ۲ کیلومتر بعد از پمپ بنزین طاووسیه ، خ صنعت ۵)
آخرین مهلت ارسال مقالات: ۳۰ دی ۱۴۰۰
اعلام نتایج داوری: زودهنگام
آخرین مهلت ثبت نام: ۱۵ بهمن ۱۴۰۰
تاریخ برگزاری: ۴ و ۵ اسفند ۱۴۰۰
دبیر علمی: دکتر محمد حجتی
دبیر اجرایی: مهندس مهدی امینی
شماره همراه دبیر: ۰۹۲۱۲۸۱۰۱۴۱
محورها:
صنایع بسته بندی مواد غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
امنیت و ایمنی مواد غذایی
ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید در صنعت مواد غذایی
بهینه سازی مصرف انرژی در صنعت مواد غذایی
موانع و چالش های تولید پایدار محصولات غذایی در ایران
بررسی مدل های کسب و کار دانش بنیان در ایران و جهان
چالش های صادرات پایدار در صنعت مواد غذایی
فرایند پالایشگاهی غلات
کاربردهای نوین نشاسته و محصولات مشتق شده از نشاسته در صنایع مختلف
شیرین کننده های حاصل از نشاسته
چالش های روغن ها و شورتنینگ های مورد استفاده در صنایع نانوایی و قنادی
جایگزین های چربی و قند در صنعت غلات
افزودنی ها، بهبود دهنده ها و آنزیم هادر صنعت غلات
استفاده از روش های نوین آماری در طراحی فرمولاسیون و فناوری مواد غذایی
آخرین دستاوردهای پدافند غیر عامل در حوزه غذا و نقش استراتژیک ایران در منطقه
کوید ۱۹: چالش های ایجاد شده در صنعت مواد غذایی و تدوین فرمولاسیون های نوین در این حوزه
وضعیت استانداردهای ملی و بین المللی در حوزه تولیدات غذایی
ایجاد ارزش افزوده در فرآورده های جانبی و ضایعات صنعت مواد غذایی
توضیحات:
بدینوسیله به اطلاع می رساند که با استعانت از خداوند متعال بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ۴ و ۵ اسفند سال ۱۴۰۰توسط انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران و با همکاری گروه صنعتی و پژوهشی زر و با همت دانشگاهها، شرکت ها، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در شرکت صنعتی زرماکارون، برگزار خواهد شد.
بنام یگانه پاک
فرهیخته گرامی
با سلام
بدینوسیله به اطلاع میرساند که با استعانت از خداوند متعال بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ۴ و ۵ اسفند سال ۱۴۰۰توسط انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران و با همکاری گروه صنعتی و پژوهشی زر و با همت دانشگاهها، شرکتها، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در شرکت صنعتی زرماکارون، برگزار خواهد شد و تا تاریخ ۳۰ دی ۱۴۰۰ آماده پذیرش مقالات شما فرزانگان گرامی میباشد. جهت اطلاع بیشتر به سایت کنگره به آدرس http://www.ifstacongress28.ir/fa/ مراجعه فرمائید.
باتشکر
دبیرخانه بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کلید واژه ها: کنف نشر، پایگاه اطلاع رسانی، کشاورزی، کنگره، مقاله کنفرانسی
گروه: علوم کشاورزی و منابع طبیعی